İL GENELİ YAPILAN RESİM YARIŞMASINDA OKULUMUZDAN BÜYÜK BAŞARI

İL MÜFTÜLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN YAPILAN 'AHİLİK VE HELALLİK' KONULU RESİM YARIŞMASINDA İKİ DERECE ALDIK.

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN NEVA HAZAL KAHRAMAN İL 2.Sİ,

7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN YAĞMUR ERCAN İL 3.SÜ OLMUŞTUR.

GAYRETLERİNDEN DOLAYI ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ.

DANIŞMAN ÖĞRETMENİMİZ ŞİNASİ DEMİR'E TEŞEKKÜRLER.

14.10.2021 324

AHİLİK VE HELAL BİLİNCİ" TEMALI RESİM VE KISA FİLM/VİDEO YARIŞMASI KATILIM ŞARTLARI

"AHİLİK VE HELAL BİLİNCİ" TEMALI RESİM VE KISA FİLM/VİDEO YARIŞMASI USUL VE ESASLARI

1. Yarışmanın temel amacı gençlerle iletişim kurmak ve onların zihinlerinde ideal düzeyde

"Ahilik ve Helal Bilinci"nin oluşmasına katkı sunmaktır.

1. Resim yarışmasına sadece ortaokul öğrencileri; kısa film ve video yarışmasına ise sadece lise öğrencileri katılabileceklerdir. Bir öğrenci sadece bir alandan ve en fazla bir eser ile katılım sağlayabilecektir.
  2. Son başvuru tarihi 4 Ekim 2021 olarak belirlenmiştir. Başvurular ilçe müftülüklerine bireysel olarak, eser teslimi ve başvuru aynı anda olacak şekilde gerçekleştirilecek; akabinde başvurular il müftülüklerinde tevhit edilecektir.
  3. Yarışmalar il bazında yapılacak olup il müftülüklerinde oluşturulacak komisyon tarafından birinci, ikinci ve üçüncü olarak dereceye girenlerin tespit edilmesiyle icra edilecektir.
  4. İl müftülükleri 15 Ekim 2020 tarihine kadar yarışmayı sonuçlandırıp dereceye girenleri internet siteleri üzerinden ilan edeceklerdir.
  5. İl müftülüklerince dereceye giren öğrencilere verilecek ödüller:

Resim yarışması için birinciye 500 TL, ikinciye 300 TL, üçüncüye 200 TL;

Kısa film ve video yarışması için birinciye 500 TL, ikinciye 300 TL, üçüncüye 200 TL şeklinde olacaktır.14-10-2021