YILDIZ KIZLAR BİLEK GÜREŞİ GRUP MÜSABAKALARINDA BÖLGE BİRİNCİLİĞİ

23 – 24 Mart 2024 tarihleri arasında Niğde’de yapılan Yıldız Kızlar Bilek Güreşi Grup Müsabakalarında +65 kg da Hekimhan Sakarya Ortaokulu adına yarışan sporcumuz Ekinsu GÖĞEBAKAN birinci olarak altın madalya kazandı. Ekinsu GÖĞEBAKAN, antrenörü Mithat KARATEPE ve sporcunun ailesi ile birlikte alınan bu başarıdan dolayı İl Müdürü Ebu Bekir KAYHAN’ı ziyaret ettiler.  Ziyaret sırasında konu ile ilgili bir açıklama yapan KAYHAN  "23 – 24 Mart 2024 tarihleri arasında Niğde’de yapılan Yıldız Kızlar Bilek Güreşi Grup Müsabakalarında sporcumuz Ekinsu GÖĞEBAKAN birinci olarak dönmesi bizleri oldukça mutlu etti. Sporcumuzu ve antrenörümüzü tebrik ediyor, önümüzdeki günlerde Ankara’da yapılan Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonasında sporcumuza başarılar diliyorum." dedi.

Okulumuz öğrencisi Ekinsu GÖĞEBAKAN'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

27.03.2024 36

27-03-2024