Sakarya Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye nin en başarılı okullarından biri olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizin; Bilgili, becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen bireyler olmalarını sağlamak.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA SAATİ: 08:20 BİTİŞ SAATİ: 14:50
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0422 713 10 88

Belgegeçer -

WEB - https://hekimhansakaryaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Turgut Özal Mah.Atatürk cad.No/8A Hekimhan/Malatya

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri -

Adres - Turgut Özal Mah.Atatürk cad.No/8A Hekimhan/Malatya

Ulaşım Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta olup il merkezine saat başı araç bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE UZAKLIK:80 KM İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK: 0 KM